La ANVELOPEMOTO.EU  daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai achizitionat online, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier

Daca aveti cont creat puteti crea solicitarea de retur direct din contul de client

Produsele pot fi returnate completand formularul de retur sau la sediul nostru. Inainte de completarea formularului si trimiterea produselor, te rugam sa citesti cu atentie conditiile politicii de retur de mai jos.

Politica de retur

 1. Politica de retur prezentata mai jos se refera exclusiv la produsele comandate online si livrate prin curier. Nu pot fi returnate produsele achizitionate direct din magazinul nostru,ori cele comandate online dar achitate si ridicate direct din magazin acestea putand face cel mult obiectul garantiei. In cazuri speciale acceptam inlocuirea produselor achizitionate direct din magazin doar daca acestea nu au facut obiectul unei comenzi speciale, nu se aflau intr-o promotie("promo" in denumire) sau produsele aflate lichidare de stoc
 2. Recomandam ca produsele sa fie returnate in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate. Nu pot face obiectul returului produsele ce prezinta urme de utilizare, produsele ce nu au toate accesoriile intacte si nici cele ce nu sunt prezentate impreuna cu toate documentele care le-au insotit: factura (se va prezenta in copie), chitanta de la curier in cazul achitarii ramburs (se va prezenta in copie), certificat de garantie, manual de utilizare (daca exista). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi sau alte deficiente de natura externa.
 3. Dreptul de retur se pierde si daca produsul a fost depozitat sau intretinut defectuos, a suferit interventia unor persoane neautorizate.
 4. In cazul in care una sau mai multe componente ale produsului prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri sau alte deficiente de natura externa, ne rezervam dreptul de a accepta returul cu scaderea contravalorii produsului deteriorat.
 5. Toate cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client, inclusiv in cazul neacceptarii returului sau a inlocuirii produsului.
 6. In cazul produselor returnate ce au beneficial de livrare gratuita (val comanda >500lei), din valoarea returnata se va retine si contravaloarea livrarii, respectiv  35 lei
 7. Contravaloarea costurilor de livrare nu se returneaza.
 8. In cazul in care returul indeplineste conditiile, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur. Banii vor fi vizibili in contul specificat in maxim 14 zile calendaristice de la acceptarea returului. Cheltuielile bancare (daca exista) legate de transferurile de bani, inclusiv pentru plata cu cardul sau plata in rate intra in sarcina clientului si vor fi scazute din valoarea rambursului.
 • NU EXPEDIATI PRODUSELE INAINTEA CONFIRMARII CU ECHIPA   ANVELOPEMOTO.EU .
 • Nu expediati produsele cu plata transportului la Anvelopemoto.eu.
 • Nu expediati produsele cu valoare ramburs.

Daca nu aveti cont creat sau comanda a fost plasata telefonic va rugam completati  formularul de mai jos.  


Formular retur produse achiziționate online


Adresa de ridicare


Solutionare

Întrebări frecvente Întrebări frecvente