Draga client si viitor prieten !

 

Cateva cuvinte despre noi si motivele pentru care suntem aici : 

Totul a pornit de la pasiunea pentru motocicleta, aceeasi pasiune care te convinge si pe tine sa te urci in sa ori de cate ori ai ocazia, chiar daca stii ca este un drum presarat cu riscuri .

Am dorit sa combinam pasiunea cu munca (doar in combinatia asta poti avea rezultate bune), iar din 2006 activam neintrerupt pe piata de profil din Romania.

Ne-am dezvoltat treptat si incepand din anul 2009 suntem liderii pietei romanesti in materie de anvelope de motocicleta si scuter.

N-am fi reusit acest lucru fara ajutorul tau, clientul ,partenerul si prietenul nostru ! Da, cu foarte multi clienti ne-am imprietenit de-a lungul timpului si e normal deoarece avem pasiuni comune. :) 

La noi vei gasi intotdeauna un sfat la obiect si dezinteresat ! Da, dezinteresat, iar daca ne ceri sfatul , niciodata nu-ti vom recomanda un produs mai scump dar pe care-l consideram nepotrivit motocicletei sau stilului tau de mers. Nu putini sunt cei surprinsi deoarece le recomandam produse mai ieftine decat au solicitat initial,dar adecvate nevoilor lor! Intr-adevar, in 90% din cazuri, pretul mai mare indica un produs mai performant, dar nu intotdeauna performanta se va regasi in utilizarea stradala !

 

Multumim tuturor pentru increderea acordata si promitem ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune sfaturi, servicii, produse si preturi !

 

Te asteptam cu drag! 

 

Numai bine,

Echipa Anvelopemoto.eu

 

 

Acest site este proprietatea  

M o t o v a l e n t  Srl  

RO-31308265 J23/5911/2021

Ciobanului 77-79 hala A6 , 077135 Mogosoaia, Ilfov

IBAN: RO29BACX0000002082276000 (ron) UNICREDIT Bank

 

Retur produse Retur produse

Întrebări frecvente Întrebări frecvente