Testimoniale

Am fost sunat imediat dupa plasarea comenzi,discutie amiabila despre ce vreu, si ce ar fi recomandat. Livrat in 24 de ore. Foarte multumit!
Am comandat Michelin road 6, au venit cam la 8 zile după plasarea comenzii deoarece cel de spate nu era pe stoc. Au venit pe data de 24.04.2024 cu dot 1424, ambele deși la telefon mi-au comunicat că sunt șanse foarte mari că unul din cauciucuri să fie dot 2024.
Comanda mi-a fost expediată imediat, iar prețurile sunt foarte competitive în comparație cu alte site-uri. Recomand cu încredere!
Am comandat un set Michelin Road 5.
Comanda a venit in 2 zile, ambele cauicucuri avand un dot foarte recent (2 luni).
Recomand.
Recomand!
Am comandat un set Michelin pilot road 4 si a venit cu dot recent (2 luni max). Coletul a ajuns in doua zile.
P.S. Aici am gasit si cel mai mic pret.
Am comandat un set Michelin Pilot Road 4, a doua zi comanda a fost livrata, pe langa asta, am primit avelopele cu DOT foarte nou ( luna Mai 2023 ).
Este al doilea set comandat de aici si cu siguranta tot de aici vor fi si urmatoarele !
Foarte multumit! Recomand!!!
Am primit produse conform descrierii de pe site, le-am comandat Miercuri noapte si Vineri au sosit.
Am citit recenziile de aici si am decis sa achizitionez si sunt f multumim.
Acum astept sa se incalzeasca, Asfalt uscat!
Foarte nemulțumit.

Am comandat un cauciuc Michelin și a venit cu dot de 17,5 luni vechime ????????????
Rușine
Am comandat online si era ok orice DOT < 18 luni pentru mine dar .. am primit anvelope "proaspat scoase din cuptor" - DOT 22. Merci !
pro

5 din 5 stele pentru longevitate tine peste 20.000 de km, este un cauciuc foarte dur.


negativ
1 din 5 stele : pe asfalt ud
1 din 5 stele : se incalzesc greu

Am comandat un set de anvelope moto Pirelli Scorpion Trail II livrate foarte rapid (3 zile cu toate ca am facut comanda in ziu a doua de Pasti) si cu un DOT din anul acesta. Recomand cu incredere!
Am comandat 2 anvelope zilele trecute pentru moto. Foarte prompti si seriosi. Recomand cu toata increderea!!
Am comandat 2 cauciucuri ME888 fata/spate in urma cu aproximativ 2 saptamani, dar observand faptul ca inca ramaneau cu status "livrare furnizor", am sunat la Anvelopemoto.eu. A fost o idee foarte buna, am vorbit cu un domn extrem de amabil, care m-a ajutat, in cele din urma, sa-mi schimb comanda pentru Metzeler Cruisetec, in loc de ME888, aparent generatia mai noua a acestui cauciuc.
Acord doar 4.5/5 stele, pentru ca:
1. ar fi fost extraordinar daca comunicarea de mai sus era initiata de vanzator (cum mi s-a mai intamplat in cazul altor comenzi online);
2. cauciucul spate este din Ianuarie 2019, si m-as fi asteptat la ceva maxim un an vechime. Nu este ceva care schimba prea mult situatia, doar o chestiune de "gust".
Inca o data, multumesc echipei AnvelopeMoto!
Am comandat ieri 2 anvelope moto si am fost placut surprins ca astazi au ajuns.Ambele fabricate in 2021.Tineti-o tot asa!
Că nou printre motocicliști , mi-a fost recomandat acest magazin și nu regret . Am cerut un cauciuc de fata Michelin Pilot Road 4, care a ajuns in termen ,acasă ,, dot 5 săptămâni în urmă !!! Nu pot decât să recomand. Categoric rămân client
Scrie un comentariu