Testimoniale

Am comandat un set Michelin Pilot Road 4, a doua zi comanda a fost livrata, pe langa asta, am primit avelopele cu DOT foarte nou ( luna Mai 2023 ).
Este al doilea set comandat de aici si cu siguranta tot de aici vor fi si urmatoarele !
Foarte multumit! Recomand!!!
Am primit produse conform descrierii de pe site, le-am comandat Miercuri noapte si Vineri au sosit.
Am citit recenziile de aici si am decis sa achizitionez si sunt f multumim.
Acum astept sa se incalzeasca, Asfalt uscat!
Foarte nemulțumit.

Am comandat un cauciuc Michelin și a venit cu dot de 17,5 luni vechime ????????????
Rușine
Am comandat online si era ok orice DOT < 18 luni pentru mine dar .. am primit anvelope "proaspat scoase din cuptor" - DOT 22. Merci !
pro

5 din 5 stele pentru longevitate tine peste 20.000 de km, este un cauciuc foarte dur.


negativ
1 din 5 stele : pe asfalt ud
1 din 5 stele : se incalzesc greu

Am comandat un set de anvelope moto Pirelli Scorpion Trail II livrate foarte rapid (3 zile cu toate ca am facut comanda in ziu a doua de Pasti) si cu un DOT din anul acesta. Recomand cu incredere!
Am comandat 2 anvelope zilele trecute pentru moto. Foarte prompti si seriosi. Recomand cu toata increderea!!
Am comandat 2 cauciucuri ME888 fata/spate in urma cu aproximativ 2 saptamani, dar observand faptul ca inca ramaneau cu status "livrare furnizor", am sunat la Anvelopemoto.eu. A fost o idee foarte buna, am vorbit cu un domn extrem de amabil, care m-a ajutat, in cele din urma, sa-mi schimb comanda pentru Metzeler Cruisetec, in loc de ME888, aparent generatia mai noua a acestui cauciuc.
Acord doar 4.5/5 stele, pentru ca:
1. ar fi fost extraordinar daca comunicarea de mai sus era initiata de vanzator (cum mi s-a mai intamplat in cazul altor comenzi online);
2. cauciucul spate este din Ianuarie 2019, si m-as fi asteptat la ceva maxim un an vechime. Nu este ceva care schimba prea mult situatia, doar o chestiune de "gust".
Inca o data, multumesc echipei AnvelopeMoto!
Am comandat ieri 2 anvelope moto si am fost placut surprins ca astazi au ajuns.Ambele fabricate in 2021.Tineti-o tot asa!
Că nou printre motocicliști , mi-a fost recomandat acest magazin și nu regret . Am cerut un cauciuc de fata Michelin Pilot Road 4, care a ajuns in termen ,acasă ,, dot 5 săptămâni în urmă !!! Nu pot decât să recomand. Categoric rămân client
Foarte mulțumit.
Am comandat un set de anvelope Michelin Pilot Power 2CT (120/70ZR17 si 180/55ZR17).
Am primit anvelopele foarte rapid (mai putin de 24 de ore) și cu un DOT foarte bun. Recomand acest site celor doresc să cumpere anvelope.
Extrem de mulțumit. Prima comandă a fost acum doi ani în urmă, când am primit anvelopele foarte rapid și cu un DOT foarte bun. Anul acesta la fel de rapizi au fost, iar DOT-ul la Metzeler Roadtec 01 HVM este 02-21.......Recomand acest site celor doresc să cumpere anvelope. Bravo băieți!
Am comandat anevlopa Pirelli Diablo Rosso Corsa II 190/50 R17 impreuna cu 120/70 R17 pentru un Yamaha R1 RN12. A doua zi inainte de masa au ajuns anvelopele. Recomand cu drag echipa anvelopemoto.eu, livrare rapida, promtitudine si seriozitate.
DOT 2920. Multumesc!
Seriozitate si rapiditate
Recomand!
Sunt foarte multumit de acest site / firma . Am comandat anvelopa online aparea in stoc si a 2-a zi a si ajuns. Multumesc frumos pentru seriozitate and keep up the good work !!
Scrie un comentariu